Tuesday, October 1, 2013

Breast Cancer Awareness

 
 
 
 
 
  

Hello and thank you for stopping by...
 
  How are you today?
Can you believe October is already here? The Breast Cancer Awareness Month...
I am looking forward to add  something pink  to every grey day this month.
Pink balloons, pink+ gold nails, or fresh pink roses on my desk ...such a lovely color!
 Please show support to the Breast Cancer Awareness Month and  share this very important information with your friends:  If you live in Chicago, you can get free screening here.

  Take care of yourself and keep smiling!

..............
 
{Hello i hvala vam za jos jednu posijetu nasem blogu...
 
Kako se osijecate danas?
 
Da li mozete da vijerujete da je Oktobar vec ovdje? Mijesec koji svugdje u svijetu obiljezava razvitak svijesti o raku dojke...Simbol ove bolesti je roze vrpca...u namjeri da podrzimo sve zene svijeta, one sto se bore s ovom opakom bolesti i one koje su je pobijedile a specijalno za one koje to nisu uspjele...ja pisem ovaj tekst...da ih se sijetimo...da dodamo nesto roze u svaki sivi dan ovog mijeseca...roze balone...roze sa zlatnim lak za nokte...ili svijeze roze ruze na radni sto...to je tako divna i zenstvena boja! Molimo vas da u znak podrske podijelite ovaj tekst s vasim prijateljima i jako vaznu informaciju za sve koji bi zeljeli otici na pregled a nemaju zdravstveno osiguranje. Ako zivite u Chicagu mozete se bezplatno pregledati ovdje.
 
 
Zelim vam dobro zdravlje i vijecni osmijeh na licu...}

XO
No comments:

Post a Comment

Naper Home Design and Home1144 claims no credit for any images featured on this site unless otherwise noted. We find images from the web that are believed to belong in the public domain. All visual content is copyright to its respectful owners. If you believe that any of our posts infringes your copyrights, please contact us and we’ll remove them as soon as possible. Thank you!